Home » Partners » Sponsoren

De kr8 van sport
De kr8 van sport
Wij zijn een stichting in Leusden met als doel kinderen gezonder, fitter en gelukkiger te maken door middel van sport. Zo veel mogelijk, zo afwisselend mogelijk, op een zo hoog mogelijk niveau en zonder drempels. Een van de activiteiten die de Stichting De kr8 van sport vanaf de eerste editie financieel en organisatorisch ondersteunt is de KidsRun Leusden.

 


Loopgroep Leusden

Loopgroep Leusden
Loopgroep Leusden is gestart in april 2009. Begonnen als project voor Pon-automobielhandel om ruim 40 beginnende lopers voor te bereiden op een te lopen afstand bij de marathon van Amersfoort. De groep is daarna blijven lopen: in de zomertijd vanaf Leusden-Zuid door den Treek , en in de winterperiode in Leusden zelf. Ook zijn er nieuwe startersgroepen geweest.

De loopgroep traint op de woensdag- en donderdagavond (start om 19:30). Iedere laatste week van de maand is de training gezamenlijk, waarbij de woensdag en donderdag samen afwisselend op een van deze twee avonden traint. Communicatie aan de leden gebeurd via WhatsApp groep. Heb je al wat loop ervaring en wil je een keer vrijblijvend meetrainen, informeer dan naar de mogelijkheden.

 PoortEijk
Kwaliteit, persoonlijk en flexibel daaraan herken je PoortEijk

De administratie is een belangrijk onderdeel van ieder bedrijf. Of het een groot of klein bedrijf betreft met personeel of een zelfstandige zonder personeel; een overzicht van de financiën draagt bij aan een succesvolle bedrijfsvoering. In die zin onderneemt PoortEijk met u mee. Want onze deskundige specialisten voorzien u graag van financieel en fiscaal advies, wij zijn graag u sparingspartner.  

 U bepaalt zelf op welk vlak u ondersteuning nodig heeft. U kunt alleen uw salarisadministratie uitbesteden, maar ook uw volledige financiële en fiscale administratie. En alles daar tussenin.

Ons doel is om met u een langdurige vertrouwensrelatie aan te gaan. Voordat we onze samenwerking beginnen maken we duidelijke afspraken over wat we van elkaar verwachten. Wat u van ons kunt verwachten? Wij zijn transparant, flexibel én proactief.

 Kiwanis Leusden
Kiwanis Club Leusden is een serviceclub voor leden die wonen en/of werken in Leusden of directe omgeving en wij maken deel uit van de wereldwijde Kiwanis organisatie (zie www.kiwanis.nl).

Een serviceclub betekent dat we ons willen inzetten voor de samenleving. Daarnaast is het leren van elkaar en van anderen een essentieel onderdeel van onze club. Gezelligheid en een goede onderlinge sfeer zijn daarin sleutelwoorden.

Bij Kiwanis staat het kind centraal. Dit betekent voor onze club dat bijna alle projecten gericht zijn op kinderen, zowel in Leusden als daarbuiten. Een bekend project is de Luchtbus samen met het Astmafonds (tegenwoordig Longfonds). 

 Het Team van Retail Solutions
Bij Retail Solutions helpen wij je met onze slimme software bij optimale personeelsplanning, tijdsregistratie en medewerkerscommunicatie, zodat zodat jij meer rendement haalt uit je winkel en bespaart op personeelskosten. Simpel.

We weten dat je als retailer je tijd liever aan je winkel, personeel en klanten besteedt dan aan spreadsheets. We hebben dan ook onze retailervaring en kennis gebundeld in software voor personeelsmanagement. Met onze workforce management software plan je simpeler en krijg je direct inzicht en overzicht in  personeelsbezitting en -kosten. Zo wordt je werk leuker én haal je meer rendement uit je winkel.

 


Van Schoonhoven Infra
Van Schoonhoven Infra is een aannemersbedrijf op het gebied van de GWW-sector.
Onze projecten gaan van eenvoudige onderhoudswerken tot grote reconstructies en van grondverzet tot saneringen.
Wij zijn met name actief in Midden-Nederland vanuit vestigingen in Leusden (hoofdkantoor) en Veenendaal.
Wij hebben een open bedrijfscultuur waarin we praktijk kunnen vertalen in theorie en andersom.
Hierdoor behalen we in nauwe samenwerking met de klant een grote meerwaarde op zowel voorbereiding, uitvoering en kwaliteit van het werk.
Onze medewerkers zijn ervaren, weten waar ze het over hebben en stellen zich proactief op. Hierdoor is Van Schoonhoven Infra in staat vakkundig, zorgvuldig en snel te handelen.

Van Schoonhoven Infra levert al jaren de toiletten en het hekwerk benodigd voor een vlekkeloze KidsRun & Dorpsloop Leusden.

 


Jumbo Leusden
“In jouw Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan klaar om jou te verwelkomen in onze winkel.”

Jumbo Wahle in winkelcentrum Hamershof verzorgt al jaren de waterijsjes bij de finish voor alle kinderen die keihard hun best hebben gedaan tijdens de 1,4km KidsRun.

 


Run2Day Amersfoort

Wij zijn Run2Day en we zijn er van overtuigd dat iedereen kan hardlopen én dat jij meer kunt dan je denkt.
Ons team van experts doet er alles aan om je te helpen jouw doelen te realiseren. Alles? Nou ja bijna alles dan. Die heerlijke training, geweldige race of die fantastische pr moet je natuurlijk wel zelf lopen!

 


Stichting Lariks / Leusden in beweging

Zorg en welzijn. Samen doen wat nodig is!
Lariks is dé plek voor welzijn en zorg in gemeente Leusden. Wij zijn er voor iedereen die (even) hulp nodig heeft.

Op leusdeninbeweging.nl vind je alle sport- en beweegmogelijkheden in de gemeente Leusden. Je vindt het hier en je kunt je meteen aanmelden! Er is aanbod voor iedereen, van peuters tot senioren. Van individuele beweegactiviteiten tot teamsport, zowel binnen als buiten.


 

SNO Leusden

SNO staat voor Sportieve Naschoolse Opvang. Je kunt ons zien als ‘Sport BSO’. Bewegen is belangrijk, dat hoeven we niet verder toe te lichten. SNO biedt een compleet programma aan gericht op duurzame verbetering, een gezonde en plezierige leefstijl voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Kinderen zitten de hele dag op school en willen vervolgens ‘ontladen’. Ze willen hun energie kwijt. Waar kan dat nu beter dan bij een naschoolse opvang organisatie die sport en spel aanbiedt?


FORT33 is een levendig cultuurpodium aan de Bavoortseweg in Leusden. Binnen de muren van het FORT worden verschillende (concert)zalen, een opnamestudio en werkplekken met elkaar verbonden. Door deze ruimtes vanuit interdisciplinair oogpunt in te vullen wil FORT33 voorzien in de culturele behoefte van alle inwoners van Leusden en omstreken.


Uw-logo-hier1

Uw bedrijfsnaam hier?
Naast uw logo kan hier de tekst van uw organisatie komen te staan! Wij bieden een aantal standaard sponsor pakketen aan, maar uiteraard is er ook maatwerk mogelijk. Neem contact op via info@dorpsloopleusden.nl voor meer informatie.