Home » De Dorpsloop en KidsRun komt weer terug!

De Dorpsloop en KidsRun komt weer terug!

In 2024 is er geweldig nieuws voor alle hardloopliefhebbers en de jeugd van Leusden: De Dorpsloop en KidsRun komt weer terug! Na een pauze van 2 jaar, heeft een nieuw bestuur de fakkel overgenomen. Met frisse energie en vastberadenheid zetten zij zich in om de dorpsloop en kidsrun in Leusden nieuw leven in te blazen.

Het oude bestuur heeft afscheid genomen, maar zij hebben hun taken overgedragen aan een groep gemotiveerde hardloopliefhebbers die vastbesloten zijn om dit evenement voort te zetten. Met de steun van lokale gemeenschap zijn de plannen al in volle gang gezet om de dorpsloop en kidsrun in Leusden een nieuw jasje te geven. Het nieuwe bestuur streeft ernaar om het evenement nog aantrekkelijker te maken, met meer activiteiten voor jong en oud, en de nadruk te leggen op gezondheid en saamhorigheid.

Met deze vernieuwde energie en visie belooft de Dorpsloop/KidsRun in Leusden in 2024 en de jaren daarna een groot succes te worden. We kunnen nauwelijks wachten om samen met onze dorpsgenoten te rennen, juichen en genieten van dit prachtige evenement, dat de trotse traditie van Leusden voortzet en ons allemaal nog dichter bij elkaar brengt.

Dus, maak je klaar om je hardloopschoenen aan te trekken en je enthousiasme te delen, want de Dorpsloop/KidsRun in Leusden is terug en beter dan ooit!